Yüz Yüze Final Sınavları Hakkında

Tüm Öğrencilerin Dikkatine,

Yüz Yüze Final Sınavları Hakkında

COVID-19 enfeksiyonu için, pozitif test sonucu nedeniyle yüz yüze Final sınavlarına katılamıyorsanız, çevrimiçi aracılığıyla sınava girmeniz de UYGUN OLMAYACAKTIR. Bunun yerine, bütünleme sınavı haftasında, sınavına giremediğiniz kurslar için yüz yüze Bütünleme Sınavına gireceksiniz. Mevcut düzenlemelere göre bütünleme sınavında başarısız olursanız FF notu alırsınız. Bütünleme sınavları için tekrar sınav yapılmayacaktır.

Final Sınavı haftasında COVID-19 enfeksiyonu için, test sonucunuz pozitif ise ve bu nedenle yüz yüze Final Sınavlarına katılamıyorsanız, yüz yüze sınava girmenize izin verilmeden önce negatif bir PCR sonucunu beyan etmeniz istenecektir.  Yüz yüze Bütünleme sınavlarında antijen testleri kabul edilmeyecektir.

Bu kurallara uymanız, COVID-19’un kendinize, diğer öğrencilere ve öğretim üyelerine karşı oluşturabileceği riski en aza indirecektir. Bu kurallara İstisnasız uymanız beklenmektedir

Eczacılık Fakültesi