Yakın Doğu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Uluslararası Eğitim Sertifikasyonu 4 yıl daha uzatılmıştır…

Yakın Doğu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Lisans Eğitimi Programı 1 Temmuz 2016 tarihinden bu yana ACPE (Accredidation Council for Pharmacy Education) tarafından dünyada eczacılık eğitimi alanında yüksek kalite güvencesi ve standartlara uygunluğunu tescillemiştir.

ACPE , Amerika Birleşik Devletleri’nde 1932’den beri Eczacılık Fakülteleri’nin eğitimini akredite etmektedir.Bu sertifikayla Yakın Doğu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Lisans Eğitimi Programı, Türkiye ve KKTC’de eczacılık eğitiminin kalitesini uluslararası düzeyde belgeleyen ilk ve tek fakülte olma ayrıcalığını elde etmiştir.

Yakın Doğu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nin 2018-2019 raporu, ACPE kurulları tarafından tekrar değerlendirilmiş ve sertifikasyonumuz 30 Haziran 2022 tarihine kadar uzatılmasına karar verilmiştir.