ÖNEMLİ DUYURU PHA590 STAJ V (YAZ DÖNEMİ)

Değerli Öğrencilerimiz,

PHA590 Pharmacy Practice V stajını bu yaz döneminde yapan öğrencilerimiz Staj Başvuru Formları ile diğer staj evraklarına (öğrenci formu, eczacı değerlendirme formu, öğrenci haftalık devam çizelgesi, staj manual’i) Fakültemiz Web Sayfasından ulaşabilirler ve doldurarak 21 Eylül 2021 tarihine kadar UZEM sayfasına yüklemeleri gerekmektedir.

Uygunluk için: Öğrencinin ilk kez alacağı 2021 Yaz Dönemi dersi olmamalı. 2020-21 Güz PHA589 dersini almış olmak

Sınav (yazılı ve sözlü sınavlar) linkleri PHA590 dersi UZEM sayfasında paylaşılacaktır. Yazılı Sınav (24 Eylül 2021) için lütfen test sınav duyurusunu ziyaret ediniz, link aktivasyon saatini (11.00’de) ve test sınavının süresini göreceksiniz.

Sözlü Sınav (26 Eylül 2021) için bekleme salonu bağlantısı olacaktır. Saat 13.00’te bekleme salonuna katılmanız ve yoklama vermeniz gerekmektedir. Gözetmen sizi yönlendirdiğinde sözlü sınav linkine katılmanız ve sözlü sınava girmeniz gerekmektedir. Sözlü sınav tamamlandıktan sonra linklerden çıkmanız gerekmektedir.

Lütfen dikkatli olun ve sınavları kaçırmayın. Mazeret sınavı yapılmayacaktır.

Başarılar…