NEPHAR501 Graduation Project dersi için önemli uyarı

Tüm öğrencilerin dikkatine,

Tüm öğrencilerin, bitmiş tezlerinin bir PDF kopyasını tez danışmanlarına göndermeleri gerekmektedir. Danışmanlarının değerlendirmesi ve onaylaması halinde, tezlerinin PDF halini [email protected] adresine göndermeleri gerekmektedir.

* Tüm öğrenciler format için en son düzenlenen yazım kılavuzunu kullanmalıdır, yazım kılavuzu NEU-Eczacılık Fakültesi web sayfasından indirilebilir, /resources/?lang=en.

*Öğrenciler Mezuniyet Projelerini komisyona gönderirken, Mezuniyet Projesi danışmanlarının e-mail adreslerinin cc’e eklemek zorundadır. Aksi taktirde, Mezuniyet projeleri komite tarafından kabul edilmeyecektir.

Gönderilen PDF’in ve gönderim e-mail’inin başlığının “2019-20 Graduation Thesis – <ÖĞRENCİ NUMARASI> – <ÖĞRENCİ ADI SOYADI>” formatında olması gerekmektedir.

Ör. “2019-20 Graduation Thesis – 20190000 – İhsan Çalış”

Tez teslimi için son tarih, 18 Mayıs 2020 Pazartesi günü saat 17:00’dır. Tezlerinizi, tez danışmanlarınıza, değerlendirme için yeterince zaman bırakabilmek adına en az bir hafta erkenden gönderiniz.

Sevgilerimizle,

Mezuniyet Projesi Komisyonu