NEPHAR390 PHARMACY PRACTICE II NEPHAR491 PHARMACY PRACTICE IV Sınav duyurusu

NEPHAR 390 PHARMACY PRACTICE II

NEPHAR 491 PHARMACY PRACTICE IV

(28 EYLÜL 2020)

• 2020 Yaz Döneminde yapılan NEHAR 390 ve NEPHAR 491 Stajları ile ilgili yeni düzenlemeler aşağıdaki gibidir.
  • Covid19 Pandemi problemi hala devam etmekte olduğu, seyahatlerin ve KKTC’ye girişlerde karantina uygulaması gibi nedenler ile daha önce açıklanan takvimdeki gibi yüz yüze sözlü sınav yapılmayacaktır.
  • Eczacıya onaylatılmış Staj formları (Staj Başvuru Dilekçesi Formu, Fotoğraflı Öğrenci Staj Formu, Eczacı Staj Değerlendirme Formu) ile Öğrenci Staj Kişisel Raporu Staj Koordinatörü Prof. Dr. Şahan SAYGI’nın [email protected] adresine mail yolu ile gönderilecektir.
  • Bu formlar ve staj raporunun gönderme işlemleri için son tarih 23 EKİM 2020 olup bu tarihten sonar gönderilen belgeler değerlendirmeye alınmayacaktır.
  • Formlardan birisi eksik, eczacı onayı olmayan veya öğrenci formu fotoğrafsız olduğu takdirde staj değerlendirmesi yapılmayacaktır.
  • Staj başarı notu, öğrencinin hazırlamış olduğu staj raporu esas alınarak belirlenecektir.
  • Öğrencilerimizin her hangi bir hak kaybına uğramamaları açısından yukarıdaki hususlara önemle uymaları gerekmektedir.

Prof. Dr. İhsan ÇALIŞ

YDÜ Eczacılık Fakültesi Dekanı