NEPHAR590 PHARMACY PRACTICE V

NEPHAR 590 PHARMACY PRACTICE V

(02 EYLÜL 2020)

NEPHAR 590 Pharmacy Practice V sınav duyurusu

• Haziran ayında yapılan duyuruda belirtilen NEPHAR 590 Pharmacy Practice V Staj sınavı ile ilgili yeni düzenlemeler aşağıdaki gibidir.
  • Covid19 Pandemi problemi hala devam etmekte olduğu, seyahatlerin ve KKTCye girişlerde karantina uygulaması gibi nedenler ile daha önce açıklanan takvimdeki gibi yüz yüze sözlü sınav yapılmayacaktır.
  • Staj formları (Staj Başvuru Dilekçesi, Fotoğraflı Öğrenci Staj Formu, Eczacı Staj Değerlendirme Formu ve Staj Devam Çizelgesi) eczacının onay ve imzası olmak üzere UZEM sayfasına yüklenecektir.
  • Staj Manueli doldurularak, eczacıya da onaylatılarak UZEM sayfasına yüklenecektir.
  • Bu evrakların UZEM sayfasına yüklenmesi 20 Eylül-26 Eylül 2020 tarihleri arasında tamamlanacaktır. FORMLARDAN BIRI EKSIK OLAN ÖĞRENCININ STAJI DEĞERLENDIRMEYE ALINMAYACAK, ÖĞRENCI STAJDAN KALMIŞ SAYILACAKTIR. Hiç bir şekilde belirtilen tarihten sonra gönderilen evrak kabul edilmeyecektir. Sadece UZEM sayfası kullanılacaktır.
  • Yazılı sınav UZEM üzerinden 24 Eylül 2020 Perşembe günü saat 15.00 da başlayacak, sınavın başlama ve bitiş aralığı UZEM sayfasında ilan edilecektir. Bu sınavın hiç bir şekilde mazereti veya tekrarı olmayacaktır. Öğrenciler gerekli teknik tedbiri önceden almak zorundadırlar.
  • NEPHAR 590 Pharmacy Practice V dersinin başarı notu şu şekilde hesaplanacaktır:
NEPHAR 589  attendance NEPHAR 589 gradings  (Quizes etc.) Written Exam Student Parmacy Practice Report Total Grade
10% 30% 20% 40% 100%
  • Öğrencilerimizin her hangi bir hak kaybına uğramamaları açısından yukarıdaki hususlara önemle uymaları gerekmektedir.

Prof. Dr. İhsan ÇALIŞ

YDÜ Eczacılık Fakültesi Dekanı