Eczacılık Fakültesi Laboratuvarları ile ilgili duyuru

Sevgili Öğrenciler,

Hepinizin bildiği gibi, üniversitemiz UZEM websitesi üzerinden online olarak eğitime devam etmektedir (https://uzem.neu.edu.tr/). Bu beklenmedik sağlık krizinden hepimiz etkilendik. Tüm zorunlu ve seçmeli dersle bahar dönemi ders programına göre online olarak devam edecektir. Fakat, laboratuvar dersleri pratik dersler olduğu için ve laboratuvar düzenekleri gerektirdiği için online sistem üzerinden yapılmayacaktır. Laboratuvar dersleri, yapılmaya uygun güvenli bir dönemde yazdan sonra olmamak koşuluyla yapılacaktır, bu dönemin ne zaman mümkün olacak henüz kesin değildir, fakat öğrencilere Fakülte açılışı için düzenlemelere yeterli zaman verilecektir. Lütfen laboratuvar döneminin ne zaman yapılacağı hakkında ayrıntılı bilgi için bekleyin ve diğer online derslerinizi UZEM websitesi üzerinde takip edin.
Tüm dersler UZEM websitesi üzerinden kayıtlıdır, eğer internet bağlantısı ile ilgili sorun yaşıyorsanız, mümkün olduğu zaman kaydedilen derslerin materyallerini izleyebilir ya da indirebilirsiniz.

Hepinize sağlıklı ve güvenli günler.

Eczacılık Fakültesi Dekanlığı