Eczacılık Fakültesi Hazırlık Sınıfı Öğrencilerine Eczacılık Fakültesi’nin Tanıtımı Yapıldı

Yakın Doğu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Hazırlık sınıfı örencilerine Eczacılık fakültesi eğitimi, ders içerikleri ve hazırlıkta aldıkları ingilizce eğitimin fakültede ki önemine değinildi.

Yakın Doğu Üniversitesi Hazırlık Okulu ve Eczacılık Fakültesi’nin ortaklaşa düzenledikleri seminerde Eczacılık Fakültesi Hazırlık Sınıfı öğrencilerine Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şahan Saygı tarafından Eczacılık Fakültesi Tanıtımı yapıldı.

Öğrenimin İngilizce olması ve bu temelin Yakın Doğu Üniversitesi Hazırlık Okulu eğitimi sırasında atılacağı ve önemi ise Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. İlker Gelişen tarafından İngilizce bir ders örneği ile vurgulandı.

Eczacılık Fakültesi ikinci sınıf öğrencisi Yasemin Dağhan da bu bilgiler ışığı altında birinci sınıfta başarılı olmak için neler yaptığını anlattı.

Öğrencilere fırsat buldukça fakülteye gelmeleri derslere girerek gelecek yıl daha deneyimli ve doğal olarak daha başarılı olmaları tavsiye edildi.

Dr. Gelişen, ilkinin geçen yıl yapıldığı tanıtım seminerlerinin yararını bu yıl gözlemlemekte olduklarını ve her yıl fakülte tanıtımlarını tekrarlamayı sürdüreceklerini belirtti.